Kingitus õpetajale, kasvatajale.

Õpetajale kingituse valimine võib olla väljakutse, sest soovime leida midagi, mis näitab meie tänulikkust tema töö eest ning samal ajal oleks praktiline ja sobiks tema maitsele. Siiski on olemas mitmeid kingitusi, mis võivad sobida igale õpetajale. Anname sulle paar ideed.

5 kingisoovitust õpetajale, kasvatajale:

1. Meelepärase sõnumiga pleed

Tikitud sõnumiga pleed võib olla ka suurepärane võimalus väljendada oma armastust ja tänulikkust erilisele inimesele.

Meie e-poes on suur valik erinevaid pleede. Hind oleneb pleedi suurusest ja tikandi sõnumi pikkuses. 

PLEEDID

Samuti võimalik oma pleed saata või tuua Tallinna tikkimisstuudiosse.

2. Sõnumi ja õpilaste nimedega pleed

Tikitud nimedega pleed on eriline ja isikupärane kingitus,  kasvatajale või õpetajale, kes saadab oma rühma või klassi uuele eluteele. See on midagi, mis sobib suurepäraselt kingisaajale, kellele soovitakse mälestusek jätta suurepärane meenutus tema õpilastest.

Kui soovid pleedile lisaks sõnumile ka nimesid tikkida,siis  kirjuta palun oma soovist info@tikkimismaailm.ee e-mailile.

3. Sõnumiga sall

Sõnumiga sall on suurepärane kingitus õpetajale, kui soovite lihtsalt midagi erilist ja meeldejäävat kinkida. Sõnumiga sall on taskukohane, praktiline, stiilne ja unikaalne kingitus, mis võib jätta kustumatu mulje kingisaaja südamesse.

SALLIDE VALIK

Kui sa ei leia meie disainide hulgast meelepärast, siis kirjuta meile ja leiame lahenduse.

4. Poekott

Poekott on suurepärane kingitus kasvatajale,õpetajale. Poekotid on praktilised ja kasulikud kingitused. Need aitavad vähendada plastikkoti kasutust, mis omakorda aitab vähendada keskkonnasaastet.

POEKOTID

Poekotile on võimalik ka oma sõnum tikkida.

5. Rätikute komplekt

Tikitud käterätikute kompleks on stiilne ja praktiline kingitus, mis sobib suurepäraselt õpetajale või kasvatajale kingituseks. See on ka unikaalne kingitus, mis näitab kingisaaja erilisust ja tähtsust teie elus. 

Loodetavasti aitavad need kingiideed su valiku kergemaks teha.

Meie kodulehe galeriis ja instagaramis leiad kindlasti veel palju ideepilte  ning samuti võimalik oma tooteid tikkimise saata või tuua Kadaka tee 63, Tallinna tikkimisstuudiosse. Kui sul on oma idee mida tikkida võta meiega kindlasti ühendust ja täidame su soovi.

Seotud postitused

x